Locatie

Locatia ansamblului de apartamente noi Carol Rezidential, zona Parcul Izvorul Rece - Foisorul de Foc

Dimineata ai mai mult sa iti bei cafeaua, iar seara ai mai mult timp sa petreci cu persoana iubita pentru ca Ansamblul Carol Rezidential beneficiaza de o locatie excelenta: Str. Avram Iancu, nr. 30, in apropierea Parcul Izvorul Rece si a Foisorului de Foc.

Accesul catre apartamentul tau din Ansamblul Carol Rezidential este parca mai facil decat in orice alta zona a Bucurestiului: tramvaie si autobuze, troleibuze si microbuze, toate ca intr-un furnicar aflat parca la dispozitia ta, sa te ajute sa ajungi oriunde iti doresti, si totusi suficient de departe incat sa nu le auzi de pe terasa apartamentului…

Ansamblul Carol Rezidential raspunde pozitiv la oricare dintre grijile fiecaruia dintre noi, iar varsta, deodata, nu mai are importanta:gradinite, scoli (Scoala Generala Iancului, Colegiul A.D. Xenopol, Colegiul Bilingv George Cosbuc, Colegiul National Mihai Viteazul, Universitatea din Bucuresti), Piata Obor si Hala Traian, magazine, transport, servicii, distractie si relaxare.

Daca ai nevoie de mai multe motive pentru a te vedea deja acasa in Ansamblul Carol Rezidential, le gasesti aici.

Latest News

Categories

Little About Us

Garsoniera Apartament 2 camere Apartament 3 camere Contacteaza-ne pentru mai multe detalii! 0727 722 222 office@carolrezidential.ro   Read More »