Facilitatile zonei

Facilitatile zonei Parcul Izvorul Rece - Foisorul de Foc unde este amplasat Ansamblul Carol Rezidential.

Ansamblul Carol Rezidential se adreseaza cumparatorului modern, agil, tot timpul in miscare, dar cu nevoia de a-si satiface exigentele personale de confort, relaxare si intimitate la sfarsitul unei zile agitate.

De aceea, Ansamblul Carol Rezidential este o oferta de nerefuzat pentru cumparatorul de astazi, pentru ca pe langa pret si fiabilitate, este mai mult decat generos cu timpul si nevoile dumneavoastra, datorita amplasarii optime in zona centrala a Bucurestiului: Calea Mosilor care ofera un numar foarte mare de magazine si servicii, noua Piata Agroalimentara Obor precum si Piata Traian, ce ofera posibilitatea alegerii unui cos zilnic foarte variat, Kaufland si Mega Image si, bineinteles, Mall Vitan, cu boutique-uri atat de elegante si de atragatoare. ..

Accesul catre apartamentul tau din Ansamblul Carol Rezidential este parca mai facil decat in orice alta zona a Bucurestiului: tramvaie si autobuze, troleibuze si microbuze, toate ca intr-un furnicar aflat parca la dispozitia ta, sa te ajute sa ajungi oriunde iti doresti, si totusi suficient de departe incat sa nu le auzi de pe terasa apartamentului…

Iar Parcul Izvorul Rece te asteapta in fiecare seara la o plimbare, pe tine, pe voi, si poate, pe copiii vostri, care vor gasi aici prieteni de joaca si, cine stie, prieteni pe viata…

Ansamblul Carol Rezidential raspunde pozitiv la oricare dintre grijile fiecaruia dintre noi, iar varsta, deodata, nu mai are importanta: gradinite, scoli, piata, magazine, transport, servicii, distractie si relaxare.

Daca ai nevoie de mai multe motive pentru a te vedea deja acasa in Ansamblul Carol Rezidential, le gasesti aici.

INFOLINE 031 107 20 35

* * *

Latest News

Categories

Little About Us

Garsoniera Apartament 2 camere Apartament 3 camere Contacteaza-ne pentru mai multe detalii! 0727 722 222 office@carolrezidential.ro   Read More »