Testimoniale

Andreea Enache, etaj 2, Avrig Rezidential

“Cred ca Avrig Rezidential este un ansamblu care ofera un raport calitate/pret excelent pentru zona in care este situat.”

Cristina Harminc, etaj 4, Vatra Luminoasa Central Apartments

“Suntem foarte bucurosi ca ne-am mutat aici si ne place foarte mult. Suntem multumiti de asemenea si de faptul ca desi au fost necesare mici retusuri, am avut tot suportul din partea echipei D-development. Este un plus pe care l-am resimtit.”

Andreea Radulescu, etaj 4, Dorobanti Luxury Apartments

“Tehnologiile moderne si calitatea materialelor si finisarilor, sub sumate inaltei expertize, profesionalismului si competentei dezvoltatorului, se materializeaza intr-un proiect imobiliar deosebit, la standarde de calitate exceptionale, potentate si de zona de lux in care este localizat. Confortul deosebit al locuintelor ca si functionalitatea spatiilor destinate birourilor, dotarile incluse cat si serviciile oferite – atat cele cuprinse in proiectul propriu-zis cat si cele oferite de zona respectiva – raspund celor mai exigente si sofisticate cerinte ale clientilor.”

 


                             

INFOLINE 031 107 20 35

* * *

Latest News

Categories

Little About Us

Garsoniera Apartament 2 camere Apartament 3 camere Contacteaza-ne pentru mai multe detalii! 0727 722 222 office@carolrezidential.ro   Read More »