Intrebari frecvente

Pot avea incredere sa cumpar intr-un ansamblu in constructie?

Da. Pentru ca avem o experienta a alte 8 ansambluri si cladiri de birouri finalizate  si vandute integral.

Da. Pentru ca sursa de venituri pentru realizarea constructiei sunt fondurile noastre proprii, asadar nu depindem de un program greoi si inflexibil de finantare al unei banci.

Da. Pentru ca noua constructie este realizata pe un teren cumparat in 2011, la costuri de achizitie evident mai mici decat in trecut si la costuri de constructie optimizate astfel incat tu sa primesti un RAPORT CALITATE-PRET foarte bun.

Va invitam sa vizitati celelalte ansambluri ale noastre pentru a va convinge.

Unde este amplasat Ansamblul Carol Rezidential?

Ansamblul de apartamente noi Carol Rezidential se afla amplasat în vecinatatea Parcului Izvorul Rece si a Foisorului de Foc, pe Str. Avram Iancu Nr. 30, cu acces rapid catre numeroase mijloace de transport in comun, precum si catre numeroasele facilitati urbane pe care zona le ofera.

Care sunt căile de acces în Ansamblul Carol Rezidential?

Accesul catre Ansamblul de apartamente noi Carol Rezidential se face pe Str. Avram Iancu din ambele sensuri:  Parcul Izvorul Rece si P-ta. Iancului.

Cum vor fi facturate utilitățile in Ansamblul Carol Rezidential?

Utilitățile interioare ale apartamentului vor fi facturate individual (apă, electricitate, gaze naturale, cablu TV/internet/telefon fix), iar utilitatile aferente spatiilor comune (electricitate, gaze naturale) vor fi facturate separat catre viitoarea Asociatie de Locatari ce se va infiinta la finalizarea Ansamblului de apartamente noi Carol Rezidential.

Cum va fi administrat Ansamblul Carol Rezidential?

Ansamblul Carol Rezidential nu va fi administrat de o companie de management, ci direct de viitoarea Asociatie de Locatari a Ansamblului.

INFOLINE 031 107 20 35

* * *

Latest News

Categories

Little About Us

Garsoniera Apartament 2 camere Apartament 3 camere Contacteaza-ne pentru mai multe detalii! 0727 722 222 office@carolrezidential.ro   Read More »